Οι «Βραδινές Βόλτες» είναι μια σειρά διαδικτυακών συνομιλιών ευρείας θεματολογίας με συλλογικότητες, κοινότητες εργαζομένων στις τέχνες και τον πολιτισμό, καθώς και πολιτιστικούς οργανισμούς της χώρας. Σε μια διαδρομή ελεύθερη, με κουβέντα, μουσική και εικόνες που ακολουθούν τα μονοπάτια ενός κοινού, χαλαρού, βραδινού περιπάτου, χωρίς συγκεκριμένο προορισμό, οι «Βραδινές Βόλτες» είναι ωριαίες, ζωντανές συζητήσεις για τις τέχνες, την εγχώρια πολιτιστική πολιτική, την καλλιτεχνική έρευνα κι εκπαίδευση, για όσα εμπνέουν κι εμψυχώνουν, εξελίσσουν κοινωνικά και κινητοποιούν καλλιτεχνικά.

Οι “Βραδινές Βόλτες” μεταδίδονται ζωντανά στη σελίδα facebook των Support Art Workers. Αυτή η εκπομπή θα είναι στα Ελληνικά εκτός φυσικά αν δεν μιλούν τηνγλώσσα οι καλεσμένοι.

Το Τρέηλερ

Βραδινή Βόλτα#1

14/1/21, ζωντανά στη σελίδα facebook των Support Art Workers παρέα με τα ActiVista, Angel Seemen, Raw bee Candles και (Πρώην) Space, μέλη της drag συλλογικότητας Drag Sabbat που ξεκίνησε στη διάρκεια της πανδημίας ως τρόπος αντίδρασης και αντιμετώπισης των συνεπειών του κορωνοϊού.