ΟΜΑΔΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ – ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ – ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ
#SupportArtWorkers
ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ / ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ στις 18.00, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.
Η μέχρι τώρα λειτουργία της Πρωτοβουλίας SAW είναι μια πρωτοφανής νίκη για τους εργαζόμενους στον Πολιτισμό, θεωρούμε όμως πως είναι μόνο η ΑΡΧΗ, και η συνέχεια οφείλει να είναι ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. Είναι επιτακτική ανάγκη να βρεθούμε όλοι μαζί, να ζυμωθούμε ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΑ, να συσπειρωθούμε, να συντονιστούμε.
Σας καλούμε λοιπόν σε έναν ανοιχτό διάλογο, στον οποίο θα αναλύσουμε την μέχρι τώρα πορεία της Πρωτοβουλίας, κυρίως όμως ΘΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ την επόμενη μέρα.
° Η αφετηρία θα γίνει με εισηγήσεις της Οργανωτικής Ομάδας σε σχέση με την μέχρι τώρα πορεία της Πρωτοβουλίας SupportArtWorkers κι έπειτα θα ακολουθήσουν προσωπικές τοποθετήσεις, και διάλογος πάνω σε προκαθορισμένα θέματα τα οποία θα ορίσουμε ως την Κυριακή 28 Ιουνίου.
° Καταγράφουμε σε σχόλιο κάτω από το post τις προτάσεις μας, ώστε να συγκεντρωθούν και να τεθούν προς συζήτηση, προσπαθώντας να μην παρεκκλίνουμε από τον κεντρικό άξονα της συζήτησης, που αφορά στα επόμενα βήματά μας. Φροντίζουμε οι τοποθετήσεις μας να γίνουν οργανωμένα και με συντομία, για έναν παραγωγικό διάλογο.
° Τηρούμε τους υγειονομικούς κανόνες, κρατάμε αποστάσεις.
° Εισερχόμαστε στον χώρο αποκλειστικά από την πύλη της οδού Ιάκχου.
Καλή μας αντάμωση!
#SupportArtWorkers

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>